Realne i nerealne ljubavi

 Realne i nerealne ljubavi

Romantični filmovi i meksičke sapunice mogu pokvariti ljubavni život. U filmovima su likovi izmišljeni, njihov je cijeli život jedna velika laž koja vas privlači kao magnet. Dvoje ljudi uvijek se nađe u pravo vrijeme na pravom mjestu, a na kraju završe zajedno i žive sretno do kraja života. Romantični filmovi i sapunice stvaraju nerealnu sliku.

Filmski brakovi su tako savršeni da vi pomislite kako ćete moći isto tako živjeti sa svojim muškarcem ili ženom. To je moguće, ali u tom razdoblju uvijek će biti problema i nesuglasica kojih u filmovima rijetko kada možete vidjeti. Smatra se kako ljubav formirana preko takvih filmova znači da par ne komunicira dovoljno.

Savršeni brak ne postoji! U filmovima je sve moguće, ali stvarni život je totalno druga priča gdje ne postoji scenarij i redatelj koji će vam govoriti što reći i kada to reći. Možda sami to ne shvaćate, ali ti filmovi jako utječu na vas i vaše mišljenje o braku i vezama. Osobe koje gledaju romantične filmove vjeruju u sudbinu i znaju da ih negdje tamo čeka savršena sreća.