Razlozi varanja kod muškaraca?

 Razlozi varanja kod muškaraca?

Žene su počele sve češće varati svoje muškarce, ali oni su još uvijek prvi na listi. Postoji mnogo razloga zašto to čine, a mi vam donosimo tek nekoliko kako biste znali što trebate popraviti u svojoj vezi kako biste zadržali svog muškarca i uljepšali mu svaki dan.

Mnogi dečki varaju upravo zbog seksa jer im nije dobar sa njihovom partnericom pa traži utjehu drugdje, a to uglavnom nije dobar znak u vezi. Također, prevarit će svoju ženu zbog osvete. Kada ga netko povrijedi ne razmišlja kako treba te krene u napad.

Ukoliko nije ništa od ova dva razloga, možda je vaš muškarac usamljen u vezi te se želi osjećati važnim i potrebnim te trči drugim ženama u zagrljaj. Moguće je i da on zapravo nije spreman za ozbiljnu vezu pa bi se htio zabavljati i sa drugim ženama.

Postoje i oni muškarci koji hrane svoj ego brojem cura sa kojima su bili, a pogotovo ako uspije prevariti trenutnu curu. Tada on ispada prava faca, ali najčešći razlog su svakodnevne svađe u vezi te tada traže drugu ženu s kojom se neće morati prepirati.