Razlika između flerta i zavođenja

 Razlika između flerta i zavođenja

Zavođenje je igra u kojoj koristiš mamac i samo stojiš i čekaš hoće li se što uhvatiti. Znakove flerta je jako teško prepoznati, pogotovo muškarcima stoga se nemojte čuditi što su žene u tome pravi stručnjaci.

Muškarce uopće nije teško zavesti. Dovoljan je samo ženski šarm, ubojiti pogled i muškarac je uhvaćen. Neki muškarci su malo teži jer smatraju kako se žene trebaju potruditi oko njih. Morate preuzeti inicijativu i osloboditi ženstvenost u sebi. Početak svakog flerta je seksi pogled ili osmijeh.

Komplimenti su tu večer najvažniji,a muškarac vjeruje u svaki kompliment upućen njemu i obožava ih. Omiljena ženska igra je da se prave slabe i nemoćne jer tada oni uskaču u pomoć i postanu zaštitnici. Dopustite mu da vas dvori i pomaže oko teških poslova. Osjećati će se potrebno, korisno i i na taj način će mu se podizati ego. Oni su duboko u sebi jako emotivna bića.

Pomozite mu da se opusti i tako će emocija izaći van. Biti će mu lakše, a i vi ćete ga upoznati i u drugom svijetlu. Ravnopravnost u flertovanju je uvijek poželjna. Stoga, ponekad možete i vi nešto platiti, organizirati večeru ili putovanje i iznenaditi svoju drugu polovicu.

Zavođenje je igra pojedinca u kojoj je bitno pronaći zlatnu sredinu. Nemojte biti naporne, ali morate mu jasno dati do znanja da vam se baš on sviđa. Opustite se i zaigrajte. Jednom će netko upasti i u vašu mrežu.