Prvi spoj – što manje očekivanja to bolje

 Prvi spoj - što manje očekivanja to bolje

Očekivanja za prvi spoj i realnost su različiti. Kašnjenje, razgovor zapinje, poljubac je nespretan sve to predstavlja mogući realni prvi spoj.

Predlaže se iskren, otvoren pristup spojevima. Što manje očekivanja to bolje. Savjeti za prvi spoj su da bude kratak, jednostavan no istodobno i uzbudljiv. Dođite na vrijeme. Kašnjenje je izraz nepoštovanja. Izbjegavajte neugodnu tišinu, unaprijed se naoružajte kreativnim pitanjima. Ostavite dojam zabavne i zainteresirane osobe. Zaboravite na sramežljivost i za prvi spoj se maksimalno dotjerajte. Osjećati ćete se bolje u svojoj koži i rasti će vam samopouzdanje. Teme neka budu zajedničke, nikako ne pričajte previše o sebi, pažljivo slušajte drugu stranu. Izbjegavajte temu bivšeg. Zaboravite na mobitel jer partner zaslužuje svu vašu pažnju. Komplimenti su dobrodošli no pripazite da ne pretjerujte jer ćete onda zvučati neiskreno. Oprezno s formiranjem mišljenja o svom partneru, pustite vremenu da svoje odradi. Džentlmeni se uvijek cijene, znakove poput otvaranja vrata, puštanje dame prve će zapamtiti svaka žena. Ljubaznost prema okolini, osoblju je dobrodošla. Račun od prvog spoja pripada muškoj strani osim ako žena ne inzistira na podijeli troška. Seksu nije mjesto na prvom spoju. Dolazi u obzir samo ako ga oba partnera izuzetno žele.

Najbolji savjet za prvi spoj je opustite se i uživajte. Možda je to upravo uvod u nešto više i iskoristite to na najbolji mogući način. Pravila su individualna, svatko ih sam sebi piše.