Prvi ples

 Prvi ples

Prvi ples je zaista stvar koju ćete pamtiti, baš kao i cijelu svadbu. Toliko ste zaljubljeni da vam svi zavide, imate prekrasnu haljinu, a on u odijelu izgleda predobro. Svi gledaju u vas i smješkaju se. Da, tako će to izgledati kada dođe taj dan.

Naravno, prije svadbe obavezno trebate otići na tečaj plesa kako biste se uskladili i vidjeli što treba popraviti jer se ne želite osramotiti pred toliko gostiju.

Postoji mnogo grešaka koje radite dok plešete, ali i sve vezano uz to. Morate znati ovo prije nego krenete na tečaj plesa.

Dakle, nemojte krenuti na tečaj pola godine prije jer ćete zaboraviti plesne korake i onda ste u gabuli. Tri mjeseca prije biti će sasvim dovoljno. Imajte na umu hoćete li moći izvoditi baš te plesne korake koje su vam instruktori zadali. Recite im kakvu haljinu imate i kakve cipele imate kako bi oni znali sve prilagoditi vama.

Nemojte se živcirati oko sitnica koje su nevažne. Odaberite svoju pjesmu, naučite korake i redovito ih vježbajte. Nema potrebe za svađom. Trebate se samo organizirati i vrlo lako ćete sve proći.