Problemi u vezi

 Problemi u vezi

Svi ljudi imaju tajne i sasvim je normalno i u redu čuvati tajnu ukoliko ona ne utječe na vaš život ili na vaš odnos sa drugim osobama, pogotovo ako ste u vezi.

Mnogo toga možete sačuvati samo za sebe, ali postoje i neke tajne koje nikako ne smijete skrivati pred drugom osobom. Ukoliko vas je strah priznati, imajte na umu da za sve uvijek postoji rješenje.

Ukoliko ste nezadovoljni seksualnim životom tada mu to obavezno morate reći jer biste mogli ugroziti vaš odnos. Ukoliko imate djecu tada biste sve svoje probleme trebali kriti od njih. Pogotovo ako su oni još uvijek mali. Nemojte dopustiti da vide ili čuju kako se svađate jer biste mogli ugroziti njihov odnos prema vama, a i djeca pamte takve stvari te bi se mogli teško nositi sa njima kada budu odrasli.

Ukoliko imate neku tajnu iz prošlosti za koju još netko zna i sigurni ste kako bi mu to smetalo tada je bolje da mu vi kažete nego netko treći. To je dio prošlosti i on sam zna kako se to dogodilo puno prije nego ste se upoznali te će najvjerojatnije zaboraviti nakon par dana. Vrlo slično tome je i ako prešutite nešto što se dogodilo tijekom vaše veze. Možda čak i gore. S vremenom će se to sve nakupiti i u jednom trenutku ćete eksplodirati, a tada je šteta katastrofalna.

Čim osjetite da vam treba pomoć odmah to recite svom partneru jer će vam on najbolje znati pomoći. Nemojte dopustiti da se problemi nizaju jer ih nećete znati pohvatati te će rješavanje biti mukotrpno. Uvijek budite iskreni i nemojte misliti da je svađa loša stvar u vezi. To je sasvim normalni dio svakog odnosa.