Prijatelji s povlasticama

 Prijatelji s povlasticama

Prijatelji s povlasticama, odnos dvoje ljudi gdje nema ljubavi već samo puka avantura i zabava. To je kao neka vrsta otvorene veze, privremen odnos pun užitaka, ali bez obaveza.

Od prijatelja s povlasticama ne trebate očekivati ništa. Morate se opustiti i uživati u trenutku gdje nemate nikakvih obaveza. Taj odnos kao i svaki drugi ima svoja pravila. Odnos je seksualne prirode i emocije nisu dozvoljene.

Emocije takav odnos mogu uništiti, premda je to puno lakše reći nego napraviti. U slučaju da se one pojave treba razgovarati s partnerom i ako shvatite kako nisu obostrane, prekinite odnos.

Dakle, u tom odnosu nema obaveza, obavite što imate i raziđete se. Nema spoja, izlazaka, nikakvog druženja. Međusobno se ne zovete, ne šaljete poruke, a možete imati i nekog drugog sa strane.

Diskretnost je odlika takve veze te je time i uzbudljivija. Komunicirajte i ako se nešto s vaše strane u tom odnosu promjeni recite partneru. Često se jedna strana zaljubi i osjeća se povrijeđenom jer zaboravlja na pravila.

U praksi, takvi odnosi uglavnom završe zaljubljivanjem jedne strane i željom za nešto više dok druga strana ništa ne osjeća. Vrlo je moguće da će vam taj odnos dosaditi i postati isprazan pošto ste usmjereni samo na fizičko. Manje ste motivirani na traženje partnera i ulazak u pravu vezu.

Prijatelj s povlasticama nije za svakoga. Romantične duše nisu sposobne imati takav odnos, ali ako vam se svidjelo što ste pročitali tada slobodno probajte.