Pričanje o problemima im nije jača strana

 Pričanje o problemima im nije jača strana

Razgovor je jako bitan u svakoj vezi jer se tako muškarac i žena bolje upoznaju. Govore o svojim problemima, strahovima i željama, a to ostaje među njima. Tako njihova veza jača i postaje sve čvršća i čvršća.Svim ženama je oduvijek bilo jasno da dečki ne vole razgovarati o problemima niti osjećajima. Njima to nije cool. Pravi muškarac ne priča o takvim stvarima i tako svi misle.

Većina muškaraca je tako naučena jer kao djeca nisu nikada razgovarali o svojim problemima te im nije usađeno takav način rješavanja problema. Ako on ne želi razgovarati tada ga treba pustiti da se ohladi i objasniti mu kako biste voljeli o tome popričati jer će vam oboje biti lakše. Zapamtite i vi djevojke da ne možete uvijek razgovarati o svemu sa njim. Neke teme mu jednostavno nisu zanimljive i neće znati kako vas savjetovati.

Razgovarati se treba samo o pravim problemima koji bi mogli naštetiti vašoj vezi, a ne glupostima koje pričate svojim frendicama. Otvorite se i vi njemu te će se u njemu probuditi zaštitnički instinkt.