Prekid je ružna stvar

 Prekid je ružna stvar

Nema goreg osjećaja na svijetu nego kada prekinete vezu sa voljenom osobom. Naravno, mnogima se dogodilo i to da su obnovili svoju vezu nakon samo nekoliko dana ili tjedana. Je li to dobra stvar ili loša? Teško je reći jer uvijek postoje iznimke. To nije neka bajka, već je to stvarnost koja se mnogima dogodila. No, postoje i oni ružni završeci gdje oboje nastradaju i raziđu se.

Ta određena osoba postala je dio vaše svakodnevice i uglavnom ste svoje slobodno vrijeme provodili s njom. Sada je to vrijeme prazno i ne znate što raditi. U tom trenutku počinjete razmišljati o toj osobi i zajedničkim trenucima. Problem u svemu tome je to slobodno vrijeme koje ste posvećivali određenoj osobi i sada vam je postalo dosadno.

Počnite izlaziti sa drugi ljudima, upoznavati nove. Prestanite razmišljati o prošlosti. S vremenom ćete vidjeti promjenu na sebi. Shvatit ćete kako uživate u životu, pronašli ste sebe, počeli živjeti bolje i drugačije. Prekidi su sasvim normalna stvar kojom ćete se morati nositi sve dok ne pronađete pravu ljubav. Možda ćete se pomučiti, a možda vas čeka iza ugla. Nema smisla patiti za nekim tko vas je puno puta tjerao u plač.