Predrasude o ženama koje nisu istinite

 Predrasude o ženama koje nisu istinite

Muškarci misle kako poznaju žene i počnu suditi bez razmišljanja. Postoje toliko predrasuda o ženama da su one odlučile progovoriti i pokazati kako je priča ipak malo drugačija.

Fizički poslovi nisu za nju, ali vjerovali ili ne žene znaju puno toga makar im nikada niste dopustili da pokažu. Čak znaju i puno o sportu vjerovali ili ne, a kada gledaju utakmice ne čine to zbog nogometaša. Znojni frajeri koji trče za loptom nisu baš privlačni.

Vi mislite kako one piju samo koktele sa kišobranima i drugim ukrasima, ali uz to vole popiti kvalitetnu pivu te dobar viski. Lijepo se odijevaju radi sebe, a ne da privuku muškarce. Žene vole modu i zato su lude za novim krpicama i cipelama. Muškarci nemaju veze sa tim.

Mislite i kako žene nisu sposobne za sport. A što je onda sa poznatim športašicama koje treniraju boks, veslanje i druge sportove gdje je potrebna snaga. One uz sve to vole i svoju obitelj, ali i svoj posao. I one to znaju kombinirati tako da njihovo prioritet nije udaja i uloga domaćice. Sve je to divno i krasno, ali zaista je loše misliti kako se žena želi udati kako ne bi morala raditi. Da, sigurno joj se da cijeli život provesti u kući.