Pravila za sretan ljubavni život

 Pravila za sretan ljubavni život

Određena pravila morate poštivati ako želite pravu ljubav koja će trajati dovijeka, Ovdje su pravila definirana drugačije, nešto slično podsjetniku koji će vam pomoći u vašoj vezi i braku. Nemojte odmah pomisliti kako ih trebate naučiti napamet i čvrsto ih se držati. Važno je samo da su tu ako će vam zatrebati.

Za svaku kvalitetnu vezu nemojte birati partnera na temelju njegovog izgleda, materijalnog i novčanog statuta ili nekih drugih sličnih osobina. To će se vremenom nestati i onda ćete žaliti. Nemojte se bojati da ćete ostati sami jer će vaše veze pucati same od sebe, postavite neke više kriterije i uživajte u životu.

Kada dođu djeca, njima ćete se trebati posvetiti, ali u tom periodu nemojte zaboraviti na partnera. On je taj koji će biti sa vama do kraja života jer djeca odlaze. Partnera nikako nemojte mijenjati. Morate ga naučiti voljeti i poštivati onakvim kakav je, sa vrlinama i manama. Poštujte jedan drugoga, nemojte se žaliti na sve, probleme sa posla ostavite vani, a o problemima između vas dvoje trebate rješavati mirno, razgovorom.

U partnera trebate imati povjerenja jer vaša veza inače neće funkcionirati. Svaki problem trebate riješiti zajedno. U vezi uvijek mora biti romantike, onda održava strast i uzbuđenje stoga na nju nikako ne smijete zaboraviti. Potrudite se oko osobe koju volite.