Pravila ljubavi

 Pravila ljubavi

Ljubav je nešto najljepše na ovome svijetu i upravo to trebate njegovati svaki dan. Ne želite da nestane ljubavi između vas i vašeg partnera i upravo zato trebate znati kako sačuvati svoju vezu i ljubav kako bi ona trajala vječno.

Prije svega, trebate partnera prihvatiti kakav je, sa svim manama i vrlinama. Isto tako mora učiniti i on. Ponekad vam se neki postupak neće svidjeti, ali to morate prihvatiti jer savršenog čovjeka na ovom svijetu nećete naći. U redu je čak i posvađati se koji put. Baš kao što ste se znali svađati i sa braćom, sestrama i roditeljima. Sljedeći dan je sve bilo po starom. Uvijek trebate biti iskreni i brinuti o svom partneru. Upitajte ga kako je prošao dan ili ga iznenadite nečim posebnim.

Poštujte jedan drugoga i uvijek budite iskreni. Provodite dosta vremena zajedno, ali koji puta i budite sami sa sobom. Nikako nemojte planirati događaje, izlaske ili neka putovanja jedan bez drugoga jer ste sada par i zajedno odlučujete o svemu. Za kraj, uvijek si govorite koliko se volite, a pri svakom odlasku i dolasku neka padne barem jedan poljubac.