Potrudite se za drugi spoj

 Potrudite se za drugi spoj

Ukoliko vam se svidio prvi spoj tada zasigurno želite i drugi, ali pitanje je hoće li vas pozvati. E pa mi imamo nekoliko trikova koje trebate naučiti ako želite ponoviti večer sa svojim muškarcem.

Nemojte samo sjediti s njim i pričati o glupostima, naravno potreban je smijeh, ali morate se prebaciti i na neka ozbiljnija pitanja koja mogu puno toga otkriti o vama. Dakle, pitajte ga nešto važno, što misli u svom životu raditi, što ga veseli, čime se bavi, koji su mu hobiji. Baš kao i žene, muškarci isto tako vole pričati o sebi iako to nikada neće priznati.

Morate mu pokazati kako ste zainteresirani i tada će on zasigurno okrenuti vaš broj. Ukoliko nakon prvog spoja bude mislio kako nema šanse kod vas mala je vjerojatnost da će vas htjeti ponovno pokušati zadiviti. Smijte se skupa s njime, dodirujte ga i pokažite kako uživate u njegovom društvu.

Pokažite kako ste strastvena žena, ali da niste laki. Mora se potruditi oko vas, ali opet nemojte igrati igrice jer će mu to dosaditi. Njima je na pameti uvijek jedna stvar i vjerojatno biste se trebali dotaknuti te teme, ali ne direktno jer se još ne poznajete toliko dobro.

Nikako nemojte poslati poruku nakon spoja, suzdržite se. Pričekajte da on napravi prvi korak. Ukoliko prođe tjedan dana, a niste čuli apsolutno ništa o njemu tada mu pošaljite email sa nekim smiješnim linkom. Shvatit će kako ste zabavna osoba te neće osjećati nikakav pritisak.