Postoji li savršena veza?

 Postoji li savršena veza?

Veza iz snova ne postoji! Neki će tvrditi kako je njihova veza savršena, ali i oni imaju malih problema što je sasvim normalni dio bilo koje veze. Dvoje ljudi mora znati poštivati jedan drugoga, razgovarati i ne bježati čim započne svađa. Naravno, ukoliko svađe krenu lošim putem tada su velike šanse i da veza pukne.

S vremenom se počnete udaljavati jedan od drugoga i počinju vaši prvi problemi. Više niste intimni i privlačni jedan drugome jer ste previše zauzeti poslom i drugim obavezama te se teško fokusirate jedan na drugoga. Nemojte dopustiti da odete predaleko jer će povratak biti težak, ako ćete se uopće moći vratiti. S vremenom ćete si početi ići na živce i svaka sitnica će vam smetati, ali vi nećete ništa reći i upravo tada griješite jer je razgovor potreban za dobru vezu. Nemojte nikada trpjeti jer ćete postati potpuni stranci pod istim krovom. Vaša komunikacija će se svesti na nulu, a njom će nestati i fizičke privlačnosti. Intimnosti u vašoj vezi nema i sada se osjećate kao cimeri na faksu. Ne prepoznajete jedan drugoga, polako se počinjete približavati drugim osobama koje će nahraniti vaše potrebe.

To su sve zajednički problemi i to morate vi sami riješiti. Ukoliko smatrate da vaša veza još uvijek može opstati tada se trebate potruditi. Razgovori u kojima izražavate voje osjećaje i objašnjavate što ne volite, što vam smeta pravi su put do stare ljubavi. Dakle, veza iz snova ne postoji, ali ukoliko njegujete svoju ljubav možete dobiti takav osjećaj. Sve one svađe i nesuglasice će biti potpuno nebitne, a vaša ljubav će ih nadvladati te ćete misliti kako je vaša veza savršena, a to je je prava bit ljubavne veze.