Postoje i druge riječi umjesto volim te

 Postoje i druge riječi umjesto volim te

Iako je riječ volim te vrlo moćna rečenica, postoje i neke druge koje biste sigurno rado čuli od svoje ljubavi. Ta riječ puno znači svima i zaista se svatko osjeća posebno kada to čuje, ali s vremenom biste poželjeli i nešto drugo čuti kako bi se osjećali voljenim.

Oprost – kada nekome kažete da opraštate to puno govori o vama, ali i toj osobi zaista puno znači. Često ljudi znaju biti frustrirani i tada kažu puno toga što zapravo ne misle, ali ako između vas dvoje postoji velika ljubav tada će riječ oprosti puno značiti i jednom i drugom. Važno je opraštati jer jedino tada možete krenuti dalje i raste sve više i više.

Podržavanje – vrlo važno je podržavati osobu koju volite, bez toga veza nije dovoljno jaka i javljaju se svađe. Zamislite samo kada čujete jednu lijepu i iskrenu, ohrabrujuću riječ od svoje ljubavi. Jednostavno se osjećate bolje i znate kako možete učiniti sve što poželite.

Poštivanje – svakoga treba poštivati, ali najviše svoju bolju polovicu. Ukoliko ne poštujete sebe ne možete poštivati nikoga drugog. Svaka osoba je drugačija i upravo zato trebate poštivati njene želje i stavove, bez obzira kakvi su. Poštivanje u vezi je važno.