Poruke za Valentinovo – dan kada se slavi ljubav

 Poruke za Valentinovo - dan kada se slavi ljubav

Valentinovo je dan kad se najviše slavi ljubav. Tada su parovi romantični, puni ljubavi, nježnosti, iskazuju jedan drugome svoju ljubav i svoje osjećaje. ne trebate puno kako biste nekome pokazali koliko vam znači, dovoljno je samo malo, samo par lijepih riječi, lijepa gesta kako biste nekoga usrećili.

Ako negdje postoji sjaj, onda je on u tvojim očima. Ako negdje postoji bol, onda je to život bez tebe. Ako je itko na ovom svijetu voljen onda si, vjeruj mi, TI.

Sretno Valentinovo ljubavi. Iskoristiti ću ovaj dan da ti kažem da te volim i ostatak života da ti to dokažem.

Život je magičan, a najljepša čarolija je bila naš susret. Volim te.

Kada bih se mogao vratiti u prošlost odabrao bih opet tebe i stotinu puta samo tebe ljubavi moja. Sretno Valentinovo.

Poletjeli anđeli poput ptica dotakli predivan osmijeh tvoga lica, nek ponesu poruku na krilima bijelim da sretan dan zaljubljenih od srca ti želim.

Dan je zaljubljen u noć, noć je zaljubljena u dan, a ja sam zaljubljena u tebe.

Ljubav su mora, ljubav su neba, ljubav je sve što ljudima treba, ljubav je potok što teče iz raja, a poljubac je putić što dva srca spaja. Sretno Valentinovo.

Koliko zimi padne pahuljica, toliko ti ja šaljem pusica, al ne tako hladne i ledene, već vruće i medene. Volim te.

Kad se noć spusti i prekrije prozor tvoj, po nebeskoj pomrčini poljubac ti šaljem svoj. Nek poljubac stigne tamo gdje ne mogu ja i tiho ti šapne: Mislim na tebe ja. Sretno Valentinovo.

Ti si još tu na usnama što gore, ti si tu gdje je srce moje, ti si tu, tečeš mi kroz vene, ti si u mom srcu iako nisi pored mene. Sretno Valentinovo.

Ako vam treba inspiracije, slobodno izaberite neku od ovih poruka kako biste čestitali voljenoj osobi dan zaljubljenih.