Poruke za simpatiju

 Poruke za simpatiju

Simpatija je obično ona osoba koja nam se počela sviđati, s kojom bismo voljeli provoditi što više vremena, a jednoga dana i nešto više od toga. Donosimo par poruka koje možete poslati svojoj simpatiji da joj ili mu pokažete da vam je stalo i da vam se sviđa.

Ljubomora, onaj glupi osjećaj koji ti dokaže koliko ti je zapravo stalo.

Ti si kao zvijezda, plavo nebo krasiš, anđeli te čuvaju da se ne ugasiš, zato nemoj nikad da padneš sa neba jer postoji neko kome trebaš.

Ja ti nudim ljubav, ja ti nudim sreću, nemoj da se plašiš prevariti te neću, ja ti pružam ruke, ja ti dajem sebe, sve ostalo zavisi od tebe.

Neki snovi traju duže od ostalih, neki snovi su ljepši od ostalih, a moj najdraži san upravo čita ovu poruku.

Ova poruka ima svoj zadatak da ti stavi osmijeh na usne sladak. Ako nije uspjela odmah se nje riješi, a sko jeste opet se nasmiješi.

Sresti se sa tobom, bila je sudbina. Sprijateljiti se sa tobom, bila je moja odluka, ali zaljubiti se u tebe, bilo je sasvim izvan moje kontrole.

Za koga noćaš čuvaš usne, moj anđele slatki? Kome ćeš ih noćaš na poklon u snu dati. Da li će bar jednom biti moje ili ću vječno da sanjam predivne usne tvoje.

Danas ti šaljem jednu lijepu poruku, sutra ću ti poslati jedan veliki poljubac, kad god poželiš, poslat ću ti sebe, samo ti ne mogu poslati srce jer već je kod tebe.

Ti si netko i nešto na ovome svijetu, a meni si cijeli svijet.

To što me strah, mislim da je greška, ovo što ti priznam odluka je teška, sve ovo mi ne bi teško palo, da znam da ti se sviđam makar malo.

Ovakve poruke je uvijek lijepo pročitati, dobiti. Ohrabrite se i pošaljite neku poruku svojoj simpatiji.