Pomirenje s bivšim

 Pomirenje s bivšim

Svi se slažete kako bivši treba ostati u prošlosti, tamo gdje mu je mjesto. Većina cura će reći kako više ne želi čuti o svom bivšem, a kamoli obnoviti vezu. No, postoje i one koje bi o toj mogućnosti razmislile. Ukoliko ste prekinuli zbog određenih razloga tada je obnavljanje veze moguće.

U većini slučajeva, jedna strana nije spremna za ozbiljnu vezu. To se često događa jer se osobe ne zapitaju što žele od svog života. Tek nakon prekida shvate koliko su usamljeni i koliko im zapravo fali bivša ljubav. Često je krivo i vrijeme upoznavanja. Možda se u tom trenutku određenoj osobi događaju velike promjene u životu, velike tragedije i problemi koji utječu na njegovo ponašanej i razumno zaključivanje. Kod takvih osoba ne smijete žuriti. Radije idite polako i pomažite toj osobi da uvidi kako je život lijep i što sve može dobiti od njega.

Počeli ste izlaziti sa drugim ljudima i na svima ste našli previše mana. Tada ste shvatili kako je bivša ljubav još u vašem srcu. Nemojte ju opet izgubiti. Kontaktirajte i reci kako biste voljeli probati ispočetka. Nitko vam ne može dati ono što može vaša bivša ljubav i to je pravi razlog za obnavljanje veze. Htjeli ste zgodnog muškarca ili prekrasnu ženu, zabavan život, ali shvatili ste kako to nisu uvjeti za vezu. Želite nekoga tko će se brinuti o vašem srcu i vašim duševnim potrebama, a takvog partnera ne možete pronaći ako ćete gledati samo fizički izgled.