Položaj će vam puno toga otkriti

 Položaj će vam puno toga otkriti

Otkrijte sve o njemu na temelju položaja u kojem sapva. Puno više će vam reći na taj način nego da ga pitate direktno. Pogledajte koja je njegova poza dok spava i saznajte što ona govori o njemu. Zašto biste ga trebali ispitivati kada odgovor leži. Pogledajte jako dobro. Promatrajte ga neko vrijeme dok spava.

Ukoliko spava na leđima znači da ima puno samopouzdanja i uvijek je optimističan oko svega. Spreman je na svakakve izazove i uvijek omiljen u društvu. Zabavan je i voli biti u centru pažnje, a ako su osjetljivi dijelovi tijela vidljivi to je znak kako definitivno nije zatvoren u sebe i voli eksperimentirati. Spavanje na trbuhu govori kako on voli imati kontrolu nad svime i iskazivati se. Snažan je, ali ne samo fizički već i na duhovnoj razini. Sve što poželi to će i ostvariti. Velike snove ima i nije ga strah to i pokazati.

Spavanje na boku ukazuje na jednostavnog muškarca koji je uvijek spreman uskočiti kada je potrebna pomoć. Uvijek će biti spreman za dogovore i vrlo je osjećajan. Prema vama će se uvijek odnositi zaštitnički i voljet će svoju rutinu koja bi vama mogla biti dosadna. Ukoliko nemirno spava i neprestano se okreće tada taj muškarac ima ozbiljnih problema sa kojima se teško nosi. Živčan je i ponekad agresivan.