Pogrešni razlozi za vezu

 Pogrešni razlozi za vezu

Nakon određenog vremena umorite se i odustanite od potrage. Odlučite se smiriti uz prvu osobu uz vas. Donosimo vam najčešće razloge zbog kojih forsirate vezu s osobom do koje vam nije stalo.

Godine prolaze, planovi nam se ne ostvaruju. Ljudi oko nas su već u brakovima s djecom, a vi solo. Kada ste jedina slobodna osoba u ekipi dogodi vam se da više nemate s kime izlaziti, ljetovati. Sve više ste usamljeni. Jedan od pogrešnih razloga je njegov status. Sviđa vam se status mogućeg potencijalnog partnera moćan, ambiciozan, uspješan. Zaboravljate da takve osobe nemaju previše slobodnog vremena, opterećene su poslom. On treba nekoga tko čemu se diviti i biti podrška. Drag je vašoj okolini je isto potencijalni razlog. Skloni smo traženja mišljenja okoline, a pogotovo bližnjih u situacijama kada ne znamo kako postupiti. Uvjeravaju nas u svoj stav, ali nisu oni ti koji će provesti život s tom osobom. Super vam je s njime, ali razilazite se u ključnim stvarima, stavovima. Nema osjećaja zaljubljenosti, kemije.

Ulazak u vezu pod svaku cijenu nema smisla. Većinu vremena će biti nesretni. Vrijeme će prolaziti i ne zadovoljstvo će rasti. Kasnije će postati još teže prekinuti vezu i ponovo ići u potragu za novom osobom.