Po čemu znate da volite

 Po čemu znate da volite

Znate li kada nastupa ljubav? U početku je to kao neka bolest, neka groznica koja će čovjeka baciti u trans. Postanete slijepi i lako mijenjate raspoloženja. Malo plačete, malo se smijete, počnete se osjećati potpuno drugačije, postanete egocentrični, obuzima vas strast, požuda, ljubomora. Ljubav je neobjašnjiva tako da na mnoga pitanja ne postoji odgovor. Psihologija ljubavi ne služi apsolutno ničemu tako da to nije rješenje.

Osoba koja vas privlači pravo je remek djelo i znate da mora biti vaša. Ta osoba ima neku aureolu koja vas svim silama privlači. Želite znati sve o toj osobi, želite ju bolje upoznati i znati njezine misli i osjećate. Želite se brinuti o toj osobi i voljeti ju, a upravo tada znate da je to ljubav. Njoj želite samo najbolje, a kada gledate nju ne vidite ni jednu drugu osobu.

Vjerojatno vam ovo sve zvuči kao neki san ili iluzija, ali kako smo već rekli, ljubav je neobjašnjiva pojava. Ona se dogodi u pravo ili krivo vrijeme i vi ne možete protiv nje. Budite iskreni prema sebi i prema toj osobi te recite svoje mišljenje kako biste razaznali svoje osjećaje. Nemojte biti u strahu jer ljubav je prekrasna pojava koju ne možete vidjeti, ali zato možete osjetiti.