Pitanja koja nikako ne smijete postavljati svom muškarcu

 Pitanja koja nikako ne smijete postavljati svom muškarcu

Muškarci lude kada im žene krenu postavljati blesava i besmislena pitanja na koja oni zapravo nemaju odgovor. Želite upoznati njegove roditelje i stalno ga time gnjavite, ispitujete koliko biste djece trebali i željeli imati, ispitujete ga o svom tijelu i ljepoti. Nemojte ga mučiti jer bi vam mogao dati odgovor koji se vama neće svidjeti.

Zar stvarno želite zvučati očajno? Ne, jel tako? E pa onda ga nikako ne smijete pitati što on misli o vašoj vezi. Oni vole neizvjesnost i neke stvari puštaju da idu svojim tokom. Pustite ga neka on odlučuje prvih par mjeseci jer je sasvim logično da ćete kasnije vi biti glavni. On će vas upoznati sa svojim prijateljima i roditeljima kada to bude htio. Nikako ga ne smijete siliti, dopustite da se neke stvari dogode slučajno i u pravo vrijeme. Ukoliko ste već upoznali roditelje tada vam je zabranjeno pitanje jeste li se svidjeli njegovoj majci jer on vam ne može dati dobar odgovor i tako ga stavljate u neugodnu poziciju. Nemojte ga gnjaviti ni o djeci, veza je tek počela, imat ćete dovoljno vremena za razgovor o toj temi. On će reći kada je spreman.

Često se žene dotaknu bivših ljubavi i počnu ispitivati o bivšima curama, a to nema nikakvog smisla. To je prošlost i tamo treba ostati. Njegove bivše cure vas se ne tiču, vi ste sadašnja i to je jedino važno. Na taj mu način dajete do znanja da ste nesigurni u sebe. Pustite ga da se zaljubi u vaš unutarnji izgled, a ne vanjski. On zna da nitko nije savršen, pa tako ni vi, ali i dalje vas voli jer bi u suprotnom prekinuo.