Pazite što stavljate na sebe

 Pazite što stavljate na sebe

Kada muškarci kažu kako ne vole previše napadne šminke na vama ne misle da biste to trebali prestati koristiti već da smanjite uporabu i pokušate samo naglasiti ono naljepše na vama. Zamislite kako je njemu kada sjedi pored vas i guši se u prejakom parfemu, a kada vas poželi poljubiti vidi tri sloja pudera i još dva sloja rumenila. I još kada vidi onu crtu na vratu od pudera. Nemojte se čuditi ako pobjegne od vas. Vjerojatno samo želi zraka. Ne samo da je parfem prejak nego i šminka. Većina ima miris i kada to sve stavite na sebe tada zaista smrdite.

Iako ruž super stoji i oni to znaju, ne vole kada izgleda poput korektora. Birajte kvalitetne ruževe i nijanse koje vam stoje inače ćete izgledati kao da se dijete igralo sa vašom šminkom. Imate prekrasne oči i sigurno ih želite naglasiti, ali nemojte pretjerivati sa maskarom, umjetnim trepavicama. Vjerojatno ga zanima kako uspijete gledati s time na očima.

Nisu im ni ekstenzije privlačne, pogotovo kada su očite. Stavite njih i još previše laka. Uz sve one mirise koje smo nabrojali tu je još i lak za kosu. Pa zar ga stvarno želtie ugušiti? Pazite i kod depiliranja nogu, možda mislite kako se ne vide dlačice koje ste preskočili, ali njima su definitivno vidljive. I za kraj smo ostavili ono što se najviše uoči. Lak na noktima koji se oljuštio. Totalno neprivlačno! Izgleda neuredno i ružno. Pogotovo ako je neka tamna boja, poput crvene.