Oženjeni muškarac

 Oženjeni muškarac

Zabranjeno voće je najslađe voće. Tu izrečicu često znaju reći slobodne žene koje ne mogu pronaći pravog slobodnog muškarca. One tvrde kako su svi dobri muškarci zauzeti, a upravo to ih čini još privlačnijima. Oženjeni frajer je zabranjeno voće, ali i isprobano. Više vrijedi upravo zato jer ga je neka druga žena već uočila.

Veza sa oženjenom osobom nije nimalo laka. Ljubavnica mora prihvatiti da je on oženjen muškarac koliko god bio nezadovoljan, on ima ženu i obaveze koje ne može samo tako ostaviti i zaboraviti na njih.

Ljubavnica će uvijek biti na drugom mjestu. Postoji puno mana kod tog odnosa, pogotovo jer su ljubavnice te koje drugi tračau i pljuju po njima. Njih će se uvijek okriviti za raspad braka, ali nitko neće barem dio krivnje svaliti na muškarca koji je također sudjelovao u prevari.

Ljubavnica će s vremenom očekivati nešto više, a kada shvati da je to nemoguće postat će razočarana i frustrirana. Ljubavnici se moraju skrivati te čari blijede ako svako malo morate paziti tko će vas vidjeti.

Ne samo da lažete drugima već lažete i sami sebe. Opravdavate se kako biste smirili grižnju savjest.

Ljubavnice su uvijek na zadnjem mjestu i upravo zato budu frustrirane jer ne mogu prvoditi najvažnije dane sa svojim muškarcima. Osjećaju se zakinuto jer žena uvijek mora biti na prvom mjestu. Odnos ljubavnika se zasniva na laganju i postavlja se pitanje međusobnog povjerenja.

Što mu znači žena, spavaju li još uvijek i hoće li se razvesti ili ne? Većina oženjenih muškaraca se nikada ne razvede zbog ljubavnice stoga nemojte vjerovati njegovim riječima. Takvu vezu trebte prekinuti čim prije.