Ovo trebate znati prije braka

 Ovo trebate znati prije braka

Zaljubljenost u početku veze je totalno drugačija od one nakon nekoliko mjeseci ili godina hodanja. Naravno, i dalje traje, ali na drugačiji način gledate tu osobu. Nakon zaruka slijedi brak i početku je sve sjajno dok ne krenu prvi problemi za koje biste voljeli da ste znali prije.

U jednom trenutku ćete pogledati u svog partnera i zapitati se je li on zaista pravi? Mnogi ljudi ne znaju što znači u dobru i zlu te prvi problem pretvore u pravu krizu gdje se počne raspravljati o rastavi. U svakoj vezi ima padova, a i važno je znati kako nitko nije savršen te ćete kad tad i vi ili vaš partner pogriješiti, a upravo tada ćete vidjeti koliko se zapravo volite.

Svađa će biti te možda koji puta nećete pričati po nekoliko dana, ali to je normalni dio braka. Sasvim normalno je i da ćete možda biti kao dva neznanca u istom krevetu. Kada se smirite oboje tada biste trebali započeti razgovor te riješiti sve probleme koje ste do sada imali, ali mirno i bez vikanja jer time nećete ništa postići.

U braku je najvažnije truditi se i raditi na njemu, ali ne na način da ćete se pokušati promijeniti već prihvatiti vrline i mane jedan drugoga te vaše navike i rituale kakvi god bili.