Ovo morate znati prije vjenčanja

Ovo morate znati prije vjenčanja

Već ste nekoliko godina zajedno i krenuli ste razmišljati što ćete učiniti dalje. Ne želite se zaletjeti i požaliti na kraju stoga biste se mogli upitati nekoliko pitanja prije nego se odlučite za idući korak.

Upitajte se paše li vam ta osoba, prihvaćate li jedno drugo zajedno sa manama i vrlinama? Važna je potpora. Morate znati što želite jer se u suprotnom nećete pomaknuti s mjesta. Morate biti sretni i sigurni sto posto da je to čovjek kojeg želite gledati cijeli život. U braku će stvari ostati iste, malo toga će se promijeniti stoga nemojte pomisliti kako će se on popraviti kada uđete u brak.

Vas dvoje u svakom trenutku morate poželjeti biti zajedno, a kada i jeste zajedno tada morate izgledati kao zaljubljeni par, a ne kao prijatelji koji su se posvađali. Upitajte se što točno vidite u svom partneru? Je li vas možda strah kako nećete pronaći nikog drugog ili ste iskreno zaljubljeni. Ukoliko u brka uđete bez ljubavi osjećat ćete se izgubljeno i depresivno.

Svom partneru morate vjerovati jer je povjerenje jako bitno u vezi. Vaša mišljenja i stavovi moraju biti isti jer bez toga ćete se često svađati i vaši.