Ovo je glavni razlog brojnih svađa

 Ovo je glavni razlog brojnih svađa

Zajedno ste već neko vrijeme i odlučili ste živjeti zajedno. Sretni ste i jedva čekate taj dan kada ćete se zajedno useliti u novi stan. Pronašli ste ga i počeli sređivati sve. Već ste totalno prilagodili svemu, ali postoji mala sitnica koju jednostavno ne podnosite.

Nered u kući jedan je od glavnih razloga za svađe među parovima. Uz novi stan svatko je donio i svoje stvari iz bivše kuće te su krenuli sve spremati, ali kako je vaš stan samo za vas dvoje, puno tih svaših sitnica ne stane, a upravo tada žene počnu vikati jer muškarci skupljaju nepotrebnu opremu i alate koje ne koriste dok su muškarci ljuti zbog svih uspomena koje žene čuvaju još od kada su se rodile.

Trebali biste zajedno sjesti i dogovoriti se o svojim stvarima jer započinjete novi život i vjerojatno biste trebali stvari iz prošlosti tamo i ostaviti. Više ne živite sami i trebate se prilagoditi osobi s kojom dijelite životni prostor. Puno toga je za smeće i trebali biste napokon shvatiti kako to nema smisla čuvati. Trebate imati mjesta za stvaranje novih uspomena. Dogovorite se zajedno i morate i vi kad tad popustiti, a ne samo očekivati da će druga strana sve riješiti.