Ovo im nikako nije privlačno

 Ovo im nikako nije privlačno

Puno toga ih može odbiti, ali ipak postoje neke stvari koje se nalazi visoko na listi. Znaju oni jako dobro kako svatko ima svoje mane i vrline i upravo to ih privlači drugoj osobi, ali neke stvari ih živciraju i voljeli bi da ih prestanete raditi.

Vi ćete teško utjecati na njih, ali ako se potrudite onda biste mogli popraviti svoje ponašanje. Upravo zbog toga su muškarci spremni na prekid.

Dakle, muškarca će definitivno odbiti vaše konstantno prigovaranje o svemu. Čak i ako je totalno nebitno. Ni jednog muškarca ne privlači vaše stalno kukanje. Nije im zabavno ni kada upotrebljavate razne glupe isprike za seks. Njima je to važno i ako ih nastavite često odbijati pronaći će drugu.

Vaša neurednost i kašnjenje mogu utjecati na njega i njegovo mišljenje o vama. Većina muškaraca ne pazi baš na urednost, ali ona jako puno govori o ženi. Ne žele vas stalno čekati jer se još niste obukli i našminkali, a imali ste vremena cijeli dan. Ako već znate da će to toliko trajati, krenite se spremati ranije ili jednostavno nemojte staviti šminku. Njemu će biti totalno svejedno hoćete li imati što na sebi ili ne.

Ne vole umišljene cure koje uvijek moraju sve analizirati i tračati, pogotovo kada smatraju da su one najbolje i najljepše. Ne žele djevojku koja misli samo na sebe, a blati po drugima.