Ovi muškarci nisu dostojni žena

 Ovi muškarci nisu dostojni žena

Zašto trpiti muškarca koji vas vrijeđa, tjera da radite ono što ne želite i još se u njegovom društvu osjećate kao mali mrav. Ostavite ga!

Bez njega nikamo ne smijete, čak niti s frendicama van. Kamo ide on trebate i vi ići sa njim, ali ako on želi biti sam tada će i otići sam dok vama to neće dopustiti. Ne pušta vas nikamo i vi ste više kao njego zarobljenik nego djevojka.

Uz sve to, tjera vas da birate između drugih ljudi i njega. Nikada to nemojte raditi. Pogotovo ako želi da promijenite posao, mjesto stanovanja ili slično. Imate dovoljno godina da sami određujete gdje želite živjeti i što želite raditi i nijedan muškarac vas ne bi trebao tjerati da birate. Ako vas počne ucjenivati na taj način onda mu slobodno pokažite što mislite, oslobodite ga se i recite mu da ode.

On vama nema pravo diktirati kako ćete živjeti. Vi sami birate svoje prijatelje, svoj posao. Vaš stil je samo vaš i ako vam on počne mijenajti garderobu u kojoj se ne osjećate ugodno tada on ima neki problem, a ne vi. Previše je ljubomoran, posesivan. Smatra kako vas ni jedan muškarac ne bi smio pozdraviti, a kamoli družiti s vama. Da se njega pita vi biste bili uvijek u kući, a van biste izlazili zamotani od glave do pete kako vas ni jedan muškarac ne bio pogledao. Nemojte si upropaštavati život zbog takvog muškarca. Prekinite tu vezu.