Osmijeh otkriva sve tajne

 Osmijeh otkriva sve tajne

Nema smisla truditi se kako bi upoznali muškarca kada on može samo šutiti i smijati se. Osmijeh je sasvim dovoljan da saznate puno toga o njemu i skužite kakva je osoba. Ukoliko drži usta zatvorena, ali možete vidjeti u kutovima usana kako se smije tada znajte da će vam on biti vjeran i pun ljubavi, ali neće to znati odmah pokazati. Sramežljiv je i pričekat će vaše signale prije nego krene u akciju.

Ako se smije zatvorenih ustiju, ali pokazuje rupice tada znajte da će ulov biti težak. Takvi su muškarci oprezni i ne puštaju bilo koga da im priđe. Pažljiv je i ne bira cure samo po izgledu. On će htjeti djevojku koja ga zaslužuje i koja će uvijek biti uz njega i neće gledati druge. Njemu treba nešto više od samog izgleda stoga ćete se ipak trebati potruditi i pokazati mu svoje pravo lice, ali ono unutarnje.

Kada mu je gornja usna podignuta tada se on totalno neprimjetno smiješi i to vam govori kako je draga osoba, puna povjerenja i ljubaznosti. Neće izaći sa bilo kojom curom već će ju prije htjeti dobro upoznati. On igra polako i sigurno. S vremenom će pokazivati nježnost i svoje osjećaje, ali će htjeti i da se potrudite oko njega.

Široki osmijeh govori kako je pun samopouzdanja i ništa ne skriva. On je iskren i zabavan te vam nikada neće biti dosadno. Htjeti će imati i takvu curu stoga imajte na umu neke šale. Nemojte pretjerivati sa njima, ali morate ga znati dobro nasmijati.