One su upravo takve

 One su upravo takve

Nikada nemojte pitati žene za njezinu garderobu, na to je jako alergična. Nemojte joj nikako govoriti da ima pun ormar jer biste se mogli loše provesti kasnije. Jednostavno to morate prihvatiti. Ne vole kada im dečko ili suprug spominju svoje bivše, to je jednostavno zabranjena tema i nema pravoga trenutka za takav razgovor.

Žene će uvijek ići u toalet u paru jer je to prilika za sočan razgovor, razmjenu tračeva, a i uvijek dobro dođe netko tko će pričuvati torbicu, pomoći sa šminkom i slično. Žena u toku dana izgovori i do 7000 riječi dok muškarci izgovore samo oko 2000 riječi, a i dva najveća koeficijenta inteligencije izmjerena na svijetu su upravo od žena.

Svaka žena želi dobiti poklon u koji je uloženo puno truda, ako muškarci žele uspjeti u tome saznat će što to njegova draga želi za poklon, potrebno je samo konzultirati se s njezinom prijateljicom. Također, ako žena hoda s muškarcem i on se ne svidi njezinoj prijateljici, postoji šansa da će ona prekinuti tu vezu. Tako je to sa ženama, iako neke stvari nikada neće biti jasne muškarcima, ono što je najjasnije je to da se te činjenice trebaju jednostavno prihvatiti.