Obnovljena veza je moguća

 Obnovljena veza je moguća

Uvijek su govorili kako ponovna veza s nekim nije dobra ideja jer se niste slagali prvi puta te neće ni drugi puta. Teško je reći išta o tome jer je svaki par drugačiji. Ukoliko se ta druga osoba kaje za sve greške i napokon je shvatila što zapravo želi tada biste definitivno trebali pokušati ponovo, naravno ako postoji ljubavi još uvijek.

Upoznali ste se dobro i znate koje su vam slabosti te ćete biti u mogućnosti raditi na svojim pogreškama i tako sačuvati vezu. Nikada nije samo jedna osoba kriva, uvijek se nađu barem dvije, a u vezi i jeste samo vas dvoje tako da se svatko treba promijeniti barem malo i priznati greške koje ste radili.

Veliku ulogu igraju i okolnosti u kojima ste se nalazili tijekom prvog pokušaja. Okolnosti se mijenjaju i tada vaša veza može bolje rasti i postajati čvršća. Trebate bježati od onih osoba koje su vas ponižavale i s kojima niste mogli izgraditi apsolutno ništa. Takvim osobama se ne treba vraćati iako bi oni to poželjeli. Zašto ući u vezu sa osobom koja vas je stalno vrijeđala i ponižavala pred drugima.

Neke osobe još nisu odrasle tom smislu te još ne znaju što žele i što su imale. Kada krenu razmišljati zrelije njihov pogled na vezu će se u potpunosti promijeniti. Dakle, ponovna veza sa bivšom ljubavi je sasvim moguća. Naravno, treba se potruditi malo više, ali zasigurno možete oboje uspjeti.