Njihovi strahovi

 Njihovi strahovi

Muškarci se uvijek trude pokazati koliko su jaki i hrabri te uspješni u svemu. Iza te vanjštine se krije osoba s različitim strahovima i nesigurnostima koji se brine oko dojma koji ostavljaju kod partnerice.

Strah je veći ako im se osoba više sviđa. Muškarci su baš poput žene često nesigurni oko svoje izvedbe u krevetu te nisu sigurni jesu li zadovoljili potrebe partnerice. Plaši ih strah od uspoređivanja te mogućnosti izostanka erekcije ili prerana erekcije.

Tada im vi trebate pomoći i jasno im dati do znanja kada rade nešto dobro, a ako je krivo usmjeriti ih na pravi put. Nesigurni su i oko načina život koji vam mogu priuštiti jer možda njihova primanja nisu dovoljna za bogat život.

Osoba s prosječnim primanjima vam sigurno neće moći priuštiti sve što bi mogla osoba koja zarađuje duplo više. Objasnite im kako ne očekujete da vam poklaanj skupi nakit i vodi vas u skupe restorane.

Muškarci su kao i žene nesigurni samo oni to puno bolje prekrivaju. Stavite mu do znanja šta mislite o određenim pitanjima i dokažite mu da je on sretnik u vezi s normalnom osobom.