Njegov stan puno će otkriti

 Njegov stan puno će otkriti

Ukoliko ga želite čim prije i bolje upoznati tada ga natjerajte da vas odvede u svoj brlog. Tamo ćete naći puno odgovora i upoznat ćete ga u samo jednom obilasku. Njegov dom krase igraće konzole tada je očito to njegova omiljena razbibriga. Sasvim je moguće da je još uvijek običan dječak u duši, nespreman za ozbiljne veze. Ukoliko odbije izaći s vama u vrijeme igranja igrica potvrdili ste svoju priču.

Neki muškarci vole držati sve pod kontrolom, a njega ćete najbolje prepoznati ako vidite kako je sve u stanu savršeno posloženo. On voli rutinu i u takvom životu zaista uživa. Vi biste mogli biti smetnja koja će to sve poremetiti. Vjerojatno je jako oprezan sa vama. Takvi muškarci vole sigurnost i neće se snaći u nepoznatoj zoni. Vaša veza će biti teška, ako uopće dođete do te faze.

Na policama ima porniće, kalendare sa golim ženama i uopće mu nije bed da vi to sve vidite. Vjerojatno je ovisnik o seksu kojeg nije sram to priznati. Takvi muškarci su nezreli i vjerojatno nećete dugo biti s njim jer vezu neće shvaćati ozbiljno.

Vjerojatno će vam ovo biti pomalo smješno, ali ako naiđete na njegove slike i ogledala na svakom koraku tada ste u društvu umišljenog i narcisoidnog čovjeka koji je više zaljubljen u sebe nego u vas. Zamislite koliko mu treba da se spremi za običan radni dan.