Nikako da uđete u sretnu vezu, zašto?

 Nikako da uđete u sretnu vezu, zašto?

Postoji mnogo ljudi koji ostanu sami do kraja života, ali zato što oni tako žele. To je njihov odabir, odluče biti i sami i sretni. No, postoje i oni koji ne žele provesti život solo i očajno žele nekoga uza se, ali nikako da ga pronađu. Vi radite određene pogreške zbog kojih teško ulazite u vezu i stvarate neki dublji odnos. Imate neka određena pravila, ali ipak ih zbog druge osobe prekršite. Tu je najčešće riječ o seksu. Rekli ste sebi kako nećete imati spolni odnos sa muškarcem koji ima i druge žene, ali tada upozante nekog zgodno i privlačnog tipa koji vas uspije zaluditi. Postanete intimni sa čovjekom kojeg jedna poznajete. To sve mijenja i upravo zato teško sklapate vezu.

Svi vole ugodu na koju su navikli i samo hrabri ju napuštaju u potrazi za nečim novim. Većinu puta su tu neke bolesti ili nesreće koje zapravo potaknuti čovjeka na promjene jer se u suprotnom ulijeni i izbjegava nove stvari i okolinu. Promjene su dobre i nužne za svakoga, pogotovo na ljubavnom području. Počnete strahovati i teško izražavate svoje osjećaje i želje te se nađete u nekoj lošoj vezi iz koje ne znate kako izaći. Budite otvoreni i recite sve što vas muči i što držite u sebi već neko vrijeme.

Duboko u sebi postoji blokada zbog koje ne možete krenuti dalje. Ona je podsvjesna te zbog nje radite neke stvari kako bi se osjećali bolje i držali podalje od muškaraca. Šoping, hrana te druge ovisnosti koje vas sprječavaju da budete sretni. Svaku lošu naviku moguće je promijeniti. Morate poraditi na sebi i riješiti se strahova koji vas muče i ne daju vam živjeti.