Nije vas prebolio

 Nije vas prebolio

Kada se netko zanima za vas, to ne možete zanemariti niti pobjeći od toga. On vas je uočio, a to ste i sami skužili. Vrlo lako možete skužiti zanimate li određenog muškarca. Iako će on to možda pokušavati sakriti, sasvim je očito da vas je primijetio.

Postoje razni načini na koje će vas pokušati zavesti i svidjeti vam se. Čak i oni znaju malčice glumiti kako bi vam se svidjeli. On će vas pokušati impresionirati svojim glasom stoga će glumiti kao da ima prodoran i dubok glas jer je to oduvijek privlačilo žene. Međutim, ako nema baš samopouzdanja pomislit ćete kako još nije ni mutirao te će zapravo pokazati koliko je očajan.

Takav će muškarac znati kako se riješiti drugih mogućih muškaraca u vašem životu, ali na vrlo lukav način. Neće reći koliko je kreten ili kakva je budala već će pokušati smisliti drugačiju taktiku koja ne uključuje vrijeđanje, ali opet će žena zaboraviti na tog određenog muškarca.

Određena cura će svakom muškarcu pomutiti misli i on će biti nervozan tijekom razgovora. Takav muškarac će vas gledati u oči, ali koji put će pogled pasti na druge određene dijelove tijela. Očito je zainteresiran i užasno nervozan što i sami možete uočiti. Nemojte ga odmah otkantati jer se i vama to puno puta događalo stoga mu pružite priliku neka se opusti i krene lijepo razgovarati sa vama.