Nevjerna žena

Nevjerna žena

Uglavnom se pretpostavlja kako su muškarci nevjerni, ali prevarili ste se. Veliki je postotak žena koje su prevarile svoje muževe no one to neće prepričavati svojim frendicama kao što to čine muškarci u muškom društvu. Muškarci bi se vjerojatno šokirali kada bi čuli brojne ženske razgovore.

Puno puta ženi dojadi svakodnevica te se počinje gubiti strast u vezi. Upravo tada počinje nevjera. Nađu nekoga za koga se ponovno vežu, čak i ako taj drugi muškarac ne osjeća ništa. Muškarci su prestali pokazivati znakove ljubavi i nježnosti te žene to traže od drugog čovjeka. Njima je teško odoljeti te počnu avanturu. Njihov svakodnevni život je dosadan i uvijek isti te žene traže malo promijene u svom životu kako bi se maknule od svakodnevnih obaveza.

Većina žena nikada neće priznati avanturu zbog seksa. Njezina rutina je ista svaki dan, briga o djeci, kući, suprugu i često želi pobjeći od toga svega i postati divlja i probuditi strast koja je u braku davno nestala. Tada potraži drugog muškarca s kojim će se ponovno osjećati kao žena. Dakle, muškarci su ti koji najčešće varaju zbog seksa, a žene zbog emocionalnih razloga. Stručnjaci kažu kako žene ne postaju nevjerne preko noći već ih njihov partner više ne sluša, ne pomaže im, njihov ljubavni život je nestao i baš zbog toga odlaze drugom. No, postoje i one koje jednstavno vole zabranjeno voće, uzbudljiv život i poneku avanturu.