Nemojte se truditi imati savršenu vezu

 Nemojte se truditi imati savršenu vezu

Mnogi će tvrditi kako je njihova veza savršena i da ne mogu poželjeti ništa više. Možda je to stvarno istina, ne želi imati ništav više, ali i oni imaju malih problema što je sasvim normalni dio bilo koje veze. Možda su njih dvoje prihvatili mane jedan drugoga i upravo zato im se čini kako je sve savršeno.

Dvoje ljudi mora znati poštivati jedan drugoga, razgovarati i ne bježati čim započne svađa. Naravno, ukoliko svađe krenu lošim putem tada su velike šanse i da veza pukne. S vremenom se počnete udaljavati jedan od drugoga i počinju vaši prvi problemi. Više niste intimni i privlačni jedan drugome jer ste previše zauzeti poslom i drugim obavezama te se teško fokusirate jedan na drugoga.

Nemojte dopustiti da odete predaleko jer će povratak biti težak, ako ćete se uopće moći vratiti. S vremenom ćete si početi ići na živce i svaka sitnica će vam smetati, ali vi nećete ništa reći i upravo tada griješite jer je razgovor potreban za dobru vezu. Nemojte nikada trpjeti jer ćete postati potpuni stranci pod istim krovom. Vaša komunikacija će se svesti na nulu, a njom će nestati i fizičke privlačnosti. Intimnosti u vašoj vezi nema i sada se osjećate kao cimeri na faksu. To su zajednički problemi koje morate vi sami riješiti. Razgovori u kojima izražavate voje osjećaje i objašnjavate što ne volite, što vam smeta pravi su put do stare ljubavi. Dakle, veza iz snova ne postoji, ali ukoliko njegujete svoju ljubav možete dobiti takav osjećaj.