Nemojte se mijenjati zbog druge osobe

 Nemojte se mijenjati zbog druge osobe

To što ste u vezi ne mora značiti da više niste slobodni. I dalje imate svoju volju i svoje hobije koje ne bi trebali zapostaviti, a nikako ne glumiti da vam se nešto sviđa. Ako on voli određenu vrstu filmova i sportske kanale, a vi niste ludi za tim tada mu to možete slobodno reći. Zašto sjediti ispred televizije i gledati ono što vas je totalno dosadno. Trebate imati razumijevanja oboje. Svatko ima svoje interese koje treba slijediti, a družite se kada nađete zajedničku zanimaciju.

Oduvijek se smatralo kako su muškarci ti koji plaćaju, ali danas mnogo žena zarađuje puno više nego njihova jača polovica stoga trebate koji put vi uzeti račun. Našli ste dečka, ali prije njega su tu bili i neki drugi ljudi koje ste zvali prijateljima. Mogli biste koji put i njih vidjeti. U početku veze ste samo željeli biti sami, ali krajnje je vrijeme da se i njima javite.

Nemojte se nikada mijenjati radi druge osobe, ukoliko to nije na bolje. Vi imate svoj stil života i svoje navike ne smijete mijenjati radi nekog drugog. Ostanite vjerni sebi i bolje ćete se osjećati. Koji puta smijete i vi reći ne.