Neki jednostavno ne mogu biti sami

 Neki jednostavno ne mogu biti sami

Neki ljudi nisu gotovo nikada sami, uvijek su u vezi, a to znači kako ne podnose samoću. Prekinu jednu vezu i drugi dan već imaju novu ljubav. To nije način jer su to sve veze kojima je kraj davno predviđen. Takve osobe bježe od nekog problema te svako malo izlaze i ulaze u veze.

Svatko želi pronaći ljubav svog života, ali srljanjem iz veze u vezu samo će se više zatvarati u sebe i ubrzo neće znati kako izaći u svijet. Upravo zato se one često razočaraju jer žarko žele imati nekoga, ali teško ga pronalaze. Na početku veze ne možete znati je li ta osoba prava ili tek usputna ljubav. Upravo to i je problem.

Vrijeme je da usporite i otkrijete što želite sa svojim životom, što vi možete nekome pružiti, ali i što vi želite od druge osobe. Tada će znati koga tražite i gdje ga tražiti. Isto tako, dopustite si da osobu upoznate, nemojte odmah ući u vezu. Družite se u društvu drugih, polako se upoznajete i tada ćete znati je li ta osoba prava za vas. Stanite i udahnite! Dajte sebi vremena, dajte toj osobi vremena i vidjet ćete kako će se sve posložiti kako treba.