Neka vaša veza bude čvršća

 Neka vaša veza bude čvršća

Niste mogli poželjeti boljeg muškarca, on je vaše sve, u sjajnim ste odnosima, dijelite iste interese i stavove i sasvim je logično kako ne želite da veza pođe po zlu, međutim postoji način kako svoju vezu možete ojačati na potpuno drugačiji način, pomalo riskantan.

Već je postala rutina da se čujete svako malo i razgovarate o glupostima, baš kao i sa frendicama, ali vaša veza će postati puno snažnija ukoliko se u vrijeme razdvojenosti posvetite sebi i svom poslu umjesto da ga zivkate. Nigdje ne stoji kako se parovi moraju stalno čuti kada se ne vide. Imat ćete puno više za pričati kada dođete doma. Radije pustite mobitel za hitne pozive.

Ne vrti se vaš život samo oko njega, imate prijatelje i na njih ne smijete zaboraviti jer su oni uvijek bili uz vas, čak i kada ste bili solo. Stalno provođenje vremena zajedno može biti loše za vašu vezu stoga isplanirajte neki izlazak samo za prijatelje i njega nemojte zvati. Pokažite mu kako imate život i bez njega, možete provesti dan sami i svejedno uživati u njemu. On će tako vidjeti kako imate svoje interese koje ne želite odbaciti i time ćete ga privući još više.

Kako smo već napomenuli, dijelite interese i stavove, dosta ste slični i zato vaša veza uspijeva, ali teško je reći da se u svemu podudarate. Slobodno se koji put zakačite s njim oko jedne teme gdje ne dijelite isto mišljenje. Recite svoje mišljenje, ali pritom ga ne napadajte već dopustite i njemu da govori. Svaki muškarac poštuje ženu koja ima svoje mišljenje i nije ju sram to izreći i ući u raspravu, ali tijekom toga nemojte upotrebljavati ružne riječi i vrijeđati jedan drugoga. Poštujte njegov stav i tako ćete ojačati svoju vezu.