NE je za njih strana riječ

 NE je za njih strana riječ

Odlučili ste prekinuti vezu sa partnerom, ne ide više i vama se ne da glumiti. Vi se nastavili dalje, ali on i dalje smatra kako se trebate vratiti jedan drugome. On se nikako ne može pomirit sa vašim prekidom. Njemu riječ NE ništa ne znači i dalje vas zove svaki dan i pokušava vratiti vašu ljubav.

Bio je pravi nasilnik, ali u psihičkom smislu. Njegovi ispadi ljubomore bili su nemogući. Ništa drugo vam nije padalo na pamet osim prekida te ste tu vezu punu nepovjerenja prekinuli. On ne zna kontrolirati svoje ponašanje, a to kad tad bi došlo i do fizičkog kontakta, a sa takvim muškarcem se ne isplati obnavljati vezu.

Možda će u početku biti naporno, ali kad tad će shvatiti. Ukoliko su vam dojadili njegovi pozivi i poruke, blokirajte broj ili jednostavno promijenite svoj. Uvijek postoji način da ga se riješite, morate istražiti sve mogućnosti. Savjetujte se sa frendicom i smislite načine izbjegavanja. Klonite se mjesta gdje biste ga mogli sresti te se nikako nemojte zaustavljati ako se slučajno sretnete.

Takve muškarce smatraju kako oni posjeduju svoju ženu i ona ne može samo tako prekinuti vezu. Njih je teško uvjeriti u to i čim primijetite takve znakove odmah ga se riješite kako ne biste imali više problema.