Narcisoidan muškarac

 Narcisoidan muškarac

I muškarci su kao žene zabrinuti za svoj izgled te imaju komplekse. Nije samo da žene vole čuti hvale na izgled već to i njima laska. No, postoje oni muškarci koji ipak malo pretjeruju te smatraju kako izgledaju kao neko božansko biće iz raznih mitova. Narcisoidne muškarce ćete vrlo lako uočiti.

Ukoliko živite zajedno tada znate kako pred ogledalom provodi više nego vi, a ima doslovno tri vlasi na glavi. Da ne spomenemo kako se muškarci ne šminkaju tako da je sasvim čudno kada toliko dugo zuri u sebe. Čita manekenske časopise te svako malo vježba. Gleda svoje tijelo svako malo. Da se skinete goli vjerojatno vas ne bi primijetio!

Iako to nikada nije rekao, on za sebe smatra kako je najljepši. Maseri, frizeri, solarij i teretana. Omiljena mjesta koja posjećuje svako malo. Da uđete u njegovu kupaonicu vjerojatno biste našli bezbroj raznih kozmetičkih proizvoda.

Takvim muškarcima je tjelesna ljepota najvažnija. Njemu ne treba dobra i draga žena, ako nema super tijelo. Njihove žene su uvijek dotjerane, a često nose dekoltirane majice i kratke suknjice.