Naporni ženski izrazi

 Naporni ženski izrazi

Žene su uvijek spremne razgovarati, ali često su i one koje prve započnu svađu. One će upotrijebiti svo oružje koje posjeduju kako bi se obranile. Najjače među svima su argumenti koje muškarci ne razumiju te vrlo često odustanu od svađe jer nemaju pojma što se događa. Žene su lukave, a kako su slabiji spol dobro znaju iskoristiti te svoje tajno oružje.

Klasičan odgovor je kada žena kaže u redu, tada budite sigurni kako to nije istina, ali ona želi završiti raspravu i naravno da je ona bila u pravu. Slično značenje ima i kada kaže kako je sve dobro. Krivi ste i treba vas kazniti, a tada se zaista sprema prava kazna koja vam se neće svidjeti.

Njezin najpoznatiji izraz je vjerojatno kada kaže kako nije ništa. Uragan samo što nije počeo. Bolje se sklonite. Uvijek pazite što govorite, a kada vas zamoli da nešto učinite tada je najbolje to i napraviti jer će bit ljuta i krenut će sama popravljat štetu koja je vas čekala, ali naravno da vi niste učinili. Pazite i što radite. Ona će vam reći kako možete, ali to zapravo znači da ne odobrava tu aktivnost već vas iskušava. Najbolje da odustanete od svoje namjere. U trenutku kada vam zahvali dovoljno je samo reći nema na čemu, bez ikakvih pitanja.