Najvažnije pravilo u vezama

 Najvažnije pravilo u vezama

Postoje brojna pravila o ljubavi koja morate znati. Neka su tradicionalna koja se danas više ne primjenjuju jer su došla nova, a upravo je to krivo. Pravila vaših baka i majki mogu vam biti jako korisna. Pravilo je – bez komunikacije. Što to znači i kada se primjenjuje otkrili su brojni stručnjaci za veze.

Kada vaš muškarac odjednom nestane tada slijedi to pravilo. Kada ga želite privući tada slobodno prekinite svaku komunikaciju s njim. Svi znamo da kada muškarac nestane, nakon nekog vremena se oept pojavi i tada mu trebate pokazati tko ste. Pokažite mu kako ste se vi osjećali kada njega nije bilo. Gdje je? S kim je? U početku će vam biti teško, ali uz malo hrabrosti uspjet ćete u svom naumu. Ako ga stvarno želite nazad tada ne smijete odustati.

Prekid veze je za vas bio bolan, slomili ste se i svim silama ga preklinjali da ne odlazi, ali njemu to ništa nije značilo i ostavio vas je u svojoj prošlosti. Kada za nekim patite tada dobijete određenu snagu i postanete nesigurni. To nikako nije lijepo, ali se događa često i upravo tada trebate primijeniti pravilo bez komunikacije. Vidio je vašu bol i očekivat će vaše pozive i poruke, a kada se to ne dogodi, zapitati će se zašto. Što više vremena prođe to će on više razmišljati i žudjeti za vama te će vas nazvati. Ako ga i dalje želite natrag onda prihvatite udvaranje, ali nipošto lako. Ukoliko ste u tom vremenu bez komunikacije shvatili kako vam uopće ne fali tada ga nastavite ignorirati i živite svoj život bez njega.