Najljepše ljubavne komedije koje morate pogledati

 Najljepše ljubavne komedije koje morate pogledati

Romantičnih ljubavnih komedija nikada dosta. Svi se volimo nasmijati uz neku komediju, a kada tu ima i romantičnih scena film postaje još bolji, pogotovo ženam. Ruku na srce, žene više vole gledati romantične filmove, gdje se netko bori za ljubav svog života, gdje su savršene veze i brakovi. Naravno, nije ni u svakom filmu veza savršena, ali uvijek ima onaj sretan kraj kojega svi vole. Pogledajte naš popis ljubavnih komedija sa dozom humora, ali i romantike.

Kako izgubiti dečka u 10 dana – romantična komedija u kojoj glime Kate Hudson i Matthew McConaughey. Glavna glumica je novinarka koja želi napisati članak na temu kako izgubiti dečka u 10 dana s time da se sama okuša u svom izazovu.

Vjenčanje iz vedra neba – ovdje opet glumi zavodnik Matthew McConaughey i glumica, pjevačica Jennifer Lopez. Slučajan susret dvoje ljudi koje osjete posebnu vibraciju već na početku filma. Ona je organizatorica vjenčanja, a on mladoženja.

Prisila na brak – Sandra Bullock je šefica koja svog asistenta prisiljava na brak kako ne bi izgubila radnu vizu. U ovom filmu glumi zgodan Ryan Reynolds, a hoće li se to vjenčanje održati ili ne, pogledajte u filmu.

Gola istina – Katherine Heigl i Gerard Butler pokazali su kako su odličan ljubavni par na ekranu. On je prost, nema dlake na jeziku, ona traži zgodnog, obrazovanog i povjerljivog dečka, a on joj u tome pomaže. Malo po malo, iako se trude mrziti jedan drugoga, događa se neočekivana ljubav.

Preboljeti Sarah Marshall – Jason Segel i Mila Kunis. Iako neobičan filmski ljubavni par, ali odlična komedija. Nakon što ga cura ostavi, on odluči otići na odmor kako bi ju što lakše prebolio, ali to baš i neće biti tako lako jer na istom mjestu sureće upravo bivšu s novim dečkom. Tamo upoznaje mladu Milu Kunis koja mu pokušava pomoći da izađe iz te krize.

Samo sex – Ashton Kutcher i Natalie Portman. Ona nije baš za vezu, ona želi samo prijatelja s povlasticama. Dogovor je da ostanu u tome dok se netko ne zaljubi, no hoće li se ona zaljubiti u njega i hoće li promijeniti svoje mišljenje o vezama, saznajte u odličnoj ljubavnoj komediji.

Lovac na glave – Jennifer Aniston i Gerard Butler. On je lovac na ucjene koji sazna kako mora uči u trag svoje bivše supruge koja nije platila jamčevinu. Hoće li uspjeti u tome i hoće li ju predati ili će oboje shvatiti da im je baš taj neobičan susret trebao kako bi shvatili što osjećaju jedan prema drugome.

Moja lažna žena – Adam Sandler i Jennifer Aniston. On glumi plastičnog kirurga koji je u vezi sa mlađom djevojkom, a ona glumi njegovu asistenticu. Kada se previše zapetlja u svojim lažima, njegova asistentica mora glumiti njegovu ženu kako bi on zapravo osvojio drugu ženu. Iako zvuči komplicirano, nije. Svakako pogledajte.

Veza bez obaveza – još jedan film koji prikazuje dvoje prijatelja sa povlasticama. Justin Timberlake i Mila Kunis odličan su par na ekranu, a kako će njihova ljubav završiti, pogledajte u ovoj romantičnoj komediji.

Plan B – Jennifer Lopez glumi ženu kojoj je dosta loših spojeva i traženje onog pravog. Ona želi dijete te ode na umjetnu polodnju i zatrudni. Tek nakon toga upoznaje čovjeka u kojega se zaljubi, pitanje je samo hoće li on prihvatiti njezinu situaciju i kako će se njih dvoje s time nositi.

Svakako pogledajte ove filmove, ako ste nekeveć i gledali, ovo su filmovi koje možete pogledati ponovo. Također, filmovi su koje možete pogledati u društvu dečka ili supruga jer će se vjerojatno i njima svidjeti.