Najljepše ljubavne čestitke za Novu godinu

 Najljepše ljubavne čestitke za Novu godinu

Većina ljudi željno iščekuje Novu Godinu. Neki zbog same zabave, netko zbog odjeće koju će nositi, a netko jer želi neki novi početak pa željno čeka kraj stare godine. Kako god bilo, poželite nekome sretnu Novu godinu na romantičan način, uđite u novu godinu sa ljubavnim željama.

Nek ti život bude kao najsjajnija zvijezda, u kome za tugu nikad nema mjesta, neka java bude ostvarenje snova, uz najljepše želje Sretna ti godina Nova.

U ponoć kada kazaljke se sklope, pomisli nešto lijepo, što želiš da je samo tvoje, jer možda se kraj tebe stvorim i kažem ti Volim te, najdraže moje.

Želim ti da ti Nova godina bude lijepa, romantična i ispunjena srećom kao i prošla. Nadam se da će naša ljubav rasti iz dana u dan i ojačati još više. Želim ti puno ljubavi i uspjeha.

Primi moj jednostavan poklon o dljubavi, umotan iskrenošću, vezan sa pažnjom i zapečaćen blagoslovom, da te čini sretnom i sigurnom do kraja života. Sretna Nova godina ljubavi.

Zaboravi svu tugu, muku i boli, u ovoj godini samo voli, i ne dozvoli da ti želje netko kvari, u ovoj godini sve ih ostvari. Sretna Nova godina.

Kad sat stane u pola noći, ruku ti pružiti neću moći. Zato ti šaljem poruku ovu i želim Sretnu godinu Novu.

Puno radosti, osmijeha i veselja i nek ti se ostvari svaka želja, da ti osmijeh nikad ne napusti lice. Koliko je želja na ovu listu ne bi stalo, zato jednostavno, Sretna Nova godina srce moje malo.

Otvaramo knjigu. Njene stranice su prazne. Sami ćemo na njih ispisati riječi. Knjiga se zove Mogućnost, a njeno prvo poglavlje Novogodišnja večer.

Ova slatka poruka, sa slatkom namjerom, u slatkom trenutku slatke novogodišnje noći želi Sretnu Novu.

Želim ti da imaš: divan ponedjeljak, zaljubljeni utorak, sretnu srijedu, divni četvrtak, odličan petak, super subotu i mirnu nedelju. Sretna Nova godina.

Nova godina je vrlo često i novi početak, dočekajmo ju u veselju, prijateljstvu, sa obitelji i voljenim osobama. Na barem jednu noć zaboravimo na sve ono loše iz prošle godine i ukoračimo u novu godinu puni hrabrosti i veselja.