Najljepše ljubavne čestitke za Božić – vrijeme ljubavi i darivanja

 Najljepše ljubavne čestitke za Božić - vrijeme ljubavi i darivanja

Zaželite Božić svojoj ljubavi, voljenoj osobi uz prekrasnu ljubavnu čestitku. Božić je vrijeme ljubavi, darivanja, zahvalnosti i prihvaćanja, a na vama je da ispunite to sve, pogotovo u ovo vrijeme. Budite darežljivi, puni ljubavi i nježnosti i pokažite tu svoju romantičnu stranu u blagdansko vrijeme.

Sreća, ljubav, zdravlje i veselje, to su za tebe moje božićne želje. Toplina u srcu neka ti sja, Sretan Božić od srca želim ti ja.

Dok nebom lete pahulje bijele, dok se sada poljupci i darovi dijele, anđeli nek poruku ponesu na krilima bijelim, da ti najsretniji Božić od srca želim.

Dok čestitku čitaš ovu i godinu čekaš novu, iz mog srca primi želju, dočekaj ju u veselju. Nek ti je život pun sreće i snova, nek ti je Sretan Božić i Godina Nova.

Kad anđeli upale Božićnu svijeću, to ti ja želim zdravlje i sreću. Tisuću zvijezda kad naprave pir, to ti ja želim ljubav i mir.

Neka ti od Božićnog dana sve krene na bolje, da imaš za sve snage i volje, da ljubav ti bude kao najljepši san, želim ti sve najbolje za Božićni dan.

Svaka minuta sretna ti bila, svaka ti se želja ispunila. Za blagdane nek te sreća prati, ljepše želje ne mogu ti dati. Sve najljepše od srca, Sretan Božić.

Kad Božić pokuca na vrata i spoje se kazaljke sata, nek ispune ti se sve želje, tugu nek otjera veselje.

Ove Božićne večeri tisuće čestitaka traže svoje putove kroz guste pahuljice snijega. Neka ova moja pronađe put do tebe i kaže ti Sretan Božić, umjesto mene.

S prvim zrakama sunca nek Božićno jutro dođe u tvoj dom i donese ti poklon isprepleten od sreće i veselja, i naravno zdravlja. Želim ti najljepši Božić uz ispunjenje svih želja.

Dopusti da se Božić dogodi u tvom srcu, da se ljubav rodi svaki dan iznova, jer Božić postaje vidljiv u svakoj ljubavi među ljudima. Sretan Božić.

Neka vas dani Božića ispune ljubavlju, radošću, srećom, to je naša želja vama. Blagdansko vrijeme trebalo bi biti ispunjeno zajedništvom i obiteljskim trenucima, a pokušajte i da taj duh koji nosi Božić bude prisutan kroz cijelu godinu.