Najiritantnije navike zaljubljenih

 Najiritantnije navike zaljubljenih

Kada uđete u novu, ozbiljniju vezu postajete malo drugačiji par nego što ste bili u srednjoj školi. To su bile kratke ljubavi kojih se danas rijetko tko sjeća. Današnji parovi, malo stariji, očito su previše zaljubljeni i ne shvaćaju kako malčice živciraju sve oko sebe.

Kad vas netko nešto pita, te kažete JA već MI. MI želimo ovo, MI volimo ovo. Pitali su vas, a ne oboje. Pogotovo ako vaš par u tom trenutku nije sa vama. Svako malo neka slika na fejsu gdje pokazujete svoju iskrenu ljubav i očekujete kako će vam svi lajkati i biti ljubomorni na vas. To se neće dogoditi jer nitko ne voli takve statuse niti slike niti izjave ljubavi javno. Neke stvari biste trebali sačuvati za sebe.

Non stop ste zajedno i uopće se ne družite sa drugim ljudima, a kada to i odlučite ne idete sami sa njima već zajedno. Ne morate uvijek u parovima izlaziti. Što bi to trebalo značiti da oni koji nemaju nikoga ne smiju ići sa vama. Vjerojatno niti neće jer će se osjećati glupo u društvu parova koji se samo ljubakaju i govore koliko se vole. Neugodna situacija u kojoj se nitko ne želi naći.

Vi ste sada sretni i u vezi, ali vaša frendica je solo i konstantno joj tražite dečka i spajate sa njegovim prijateljima. Lijepo je to od vas jer mislite na nju, ali nemojte to raditi jer ispada kao da ona nije sposobna sama naći dečka. To što vi imate dečka ne mora značiti da će i ona uskoro nekoga pronaći. Pustite ju na miru i uživajte u svojoj ljubavi dalje od nje. Ne želite ju učiniti jadnom.