Najgori prekidi

 Najgori prekidi

Prekid veze je sasvim normalna stvar koja se događa svima. Jednostavno nije funkcioniralo te je jedini izlaz bio sam prekid. Naravno, prekidi mogu biti i jako ružni, pogotovo kada jedna osoba to odluči riješiti poput prave kukavice te prekine vezu bez ikakvih osjećaja prema drugoj osobi.

Najgori prekidi su definitivno oni preko mobitela, telefona ili drugih mreža. Tada se ne gledate u lice i lakše je nekome reći sve, a i možete prije sve zapisati i tek kasnije poslati. To su prave kukavice koje vas nistu niti zaslužile.

Poslati nekome poruku zaista je nisko i bezobrazno. Ne samo da će se druga osoba osjećati jadno već ćete i vi s vremenom shvatiti kakva ste zapravo jadna kukavica koja ne može prekinuti vezu na ljudski način.

Treća osoba je definitivno na vrhu ove liste. Treća osoba je uvijek i bila problem, a sada ju još tražite i da prekine vezu umjesto vas. Prije nego što to učinite, dobro razmislite.

I za kraj smo ostavili ignoriranje. Najokrutniji način prekida. Time pokazujete kako prema osobu s kojm ste bili u vezi nemate ni malo poštovanja. Upitno je jeste li i bili zaljubljeni ili je sve to bila samo zabava.